fbpx

Myldring lanserer et bransjeuavhengig nyhetsbrev for kvinner

Myldring lanserer et bransjeuavhengig nyhetsbrev som setter fart på kvinners muligheter i arbeidslivet.

Myldring lanserer et bransjeuavhengig nyhetsbrev som setter fart på kvinners muligheter i arbeidslivet. Hvorfor? Jo, nå skal du høre.

HVORFOR GJØR VI DETTE? JO, NÅ SKAL DU HØRE

Hver gang vi ser denne rekka med foredragsholdere på konferanse blir vi ganske irritert:

Eventuelt denne rekka med foredragsholdere, som er litt bedre! 

Det er også veldig mange styrer, ledergrupper, investornettverk, og andre bedriftsrelaterte sammenhenger, som ser ut som eksemplene over.

En vanlig reaksjon kvinner har når de blir irritert over en slik situasjon, for eksempel få kvinnelige foredragsholdere på en konferanse, er å rante om det i en facebookgruppe, eller skrive en kommentar på Linkedin til arrangør for å få svaret: “Vi skulle gjerne hatt flere damer på dette, men vi klarte ikke å få med flere”.

Synnøve og Sara fra Myldring (begge er 29) ler og tenker at vi er 90 (!!) år når vi har full økonomisk likestilling i Vest-Europa er til og med lengst fremme….

Nei, det er faktisk ingen spøk. Dette tidsaspektet er helt tragisk, og vi orker ikke vente til vi blir 90!

Derfor fikk vi en idé. Siden vi til stadighet snakker høylytt om mangelen på kvinner i ulike sammenhenger i næringslivet, kommer vi ofte i kontakt med folk som trenger flere kvinner! De har gjerne prøvd å skaffe noen, men sliter med å nå ut til deg og meg. Vi klarer ikke alltid å knipse med fingrene og sette de i kontakt med rette folk, fordi nettverket vårt åpenbart er begrenset (til damer,+- 30, nordisk, økonomibakgrunn). Vi vil ha større mangfold i nettverket vårt!  Derfor ønsker vi å etablere en svær kvinneflokk her på kule kvinns. Ser vi en konferanse med få damer, eller situasjoner hvor det  åpenbart er behov for flere kvinner, så skal vi istedenfor å rante si: du, kanskje vi kan hjelpe deg, vi har akkurat den du trenger i følgerlista vår på kule kvinns. 

KULE KVINNS SKAL PUSHE DEG TIL Å: 

  • Starte det selskapet du har tenkt på å starte de siste årene
  • Skaffe deg et styreverv
  • Kanskje bli investor?
  • Go get that lederjobb 
  • Ytre og mene mer! 
  • Søke den techjobben du kun hadde 6/10 kvalifikasjoner for å få!
  • Ta insj til å sette i gang et innovasjonsprosjekt på jobben!

Hvorfor navnet ‘Kule Kvinns’?

Vi synes alle kvinner er kule, så dette er bare en felles betegnelse som fenger litt bedre enn ‘kvinner’, også var domenet kulekvinns.no ledig! 😎 (FYI – å finne et ledig domene er som å lete etter nåla i høystakken!) Vi synes forresten at de fleste menn også er ganske kule!

Få med deg siste nytt fra kule kvinns her: www.kulekvinns.no

Følg kule kvinns på instagram: @kulekvinns

Følg kule kvinns på facebook: @kulekvinns

Del på Facebook
del på Linkdin
Del på twitter

Flere artikler fra Myldring

Bærekraft
Marie Storli

Det sirkulære veikartet: Slik kommer du i gang med satsingen på sirkulær økonomi

Norsk økonomi er bare 2,4 prosent sirkulær. Samtidig har norske myndigheter som ambisjon at vi skal bli et foregangsland innen sirkulær økonomi. I dette blogginnlegget introduserer vi “det sirkulære veikartet for finansnæringen”.

Les mer »