fbpx

Myldring på trykk i Dagens Næringsliv

Juni 2020 trykket Dagens Næringsliv vårt debattinnlegg om nedgangen i støtte til kvinner i innovasjonsprosjekter fra det offentlige.

Myldring har skrevet debattinnlegg i Dagens Næringsliv som kom på trykk fredag 19. juni 2020. Vi har skrevet om nedgangen i støtte til kvinner i innovasjonsprosjekter fra det offentlige.

Vi har skrevet om nedgangen i støtte til kvinner i innovasjonsprosjekter fra det offentlige.

« Ifjor utga regjeringen rapporten «Handlingsplan for kvinnelige gründere», og tallene den viser til er skuffende. Visste du at bare 14 prosent av dem som mottar etablererstøtte fra Innovasjon Norge er kvinner? »

Les hele saken her!

Del på Facebook
del på Linkdin
Del på twitter

Flere artikler fra Myldring

Bærekraft
Marie Storli

Det sirkulære veikartet: Slik kommer du i gang med satsingen på sirkulær økonomi

Norsk økonomi er bare 2,4 prosent sirkulær. Samtidig har norske myndigheter som ambisjon at vi skal bli et foregangsland innen sirkulær økonomi. I dette blogginnlegget introduserer vi “det sirkulære veikartet for finansnæringen”.

Les mer »
Myldring
Synnøve Hokholt Sagafos

4 grunner til at flere nordmenn bør eie egen arbeidsplass

Myldring sin eierskapsstruktur er inspirert av samvirkeforetaksmodellen, som i praksis betyr at det er de ansatte som eier selskapet fremfor investorer. I dette blogginnlegget gir vi deg fire grunner til hvorfor vi mener flere selskaper i Norge bør være ansatteid.

Les mer »