fbpx

Derfor bør du gå for en brukervennlig nettside

Vi i Myldring kan hjelpe deg med å lage en profesjonell og brukervennlig nettside i Squarespace eller WordPress, skreddersydd etter behov.

Hva er WordPress og Squarespace?

WordPress og Squarespace er to typer nettbaserte publiseringssystem for hjemmesider. Her jobber man med «templates» og «themes» (maler), hvor mesteparten av kodingen allerede er bygget inn i systemer og verktøy. Dette gjør arbeidet med å sette opp en slik side mye mindre tidkrevende, sammenlignet med en hjemmeside som skal kodes helt fra start. Derfor er dette et kosteffektivt valg dersom man trenger en ny hjemmeside.

WordPress/Squarespace nettside VS kodet nettside?

Kostnaden er absolutt et av hovedargumentene for å velge en WordPress eller Squarespace løsning. At man bruker mindre tid på å lage en nettside betyr også at det ferdige produktet kan leveres raskt. 

Et annet argument for å velge denne nettsideløsning er brukervennlighet. Systemenes verktøy gjør det enkelt for bruken å administrere og oppdatere siden til en hver tid, noe vi i Myldring tilbyr gjennom en vedlikeholdsavtale. Oppdatering og vedlikehold kan alternativt gjøres direkte av kunden. Som en del av vår webutviklingstjeneste tilbyr vi opplæring i hvordan kunden selv kan gjøre enkle grep for å oppdatere nettsiden til enhver tid.

Når det er sagt finnes det naturligvis noen begrensninger ved å bygge en nettside på denne måten. Veldig mye kan gjøres med verktøyene som WordPress og Squarespace  tilbyr, spesielt ved bruk av WordPress hvor det også er mulig å endre på noe av koden. Likevel vil det være noen flere begrensninger sammenlignet med en hardkodet nettside som vil kunne dekke absolutt alle behov kunden måtte ha. Det er ingen tvil om at en hardkodet nettside er det optimale valget dersom tid og penger ikke er et faktum, men har man ikke ubegrenset av disse ressursene er hjemmesidene vi kan tilby et veldig godt alternativ. 

Eksempler på hjemmesider Myldring har laget

I TAKT MED NATUREN (RØROS MEIERIET)

RETHINKING ECONOMICS

SKYSKRAPER ARTIST

MYLDRING

Ta kontakt med oss dersom du vurderer å få deg en ny nettside og har lyst til å ta en prat om nettopp dette. 

Epost: sara@myldring.no

TOP
%d bloggere liker dette: