fbpx

Slik tar vi sømløst over ansvaret for dine sosiale medier

Slik sørger vi i Myldring for et knirkefritt samarbeid når vi tar over ansvaret for dine sosiale medier.

Myldring tilbyr en rekke ulike løsninger for hvordan vi kan hjelpe deg med å nå ut på sosiale medier. For å få til et knirkefritt samarbeid pleier vi å følge denne oppskriften på samarbeidet, uavhengig av type tjeneste du benytter av oss.

1. Oppstartsworshop

Før vi starter et samarbeid må vi få en oversikt over nåsituasjon og hva dere ønsker å oppnå med å være på sosiale medier. Vi starter derfor med en workshop hvor vi blir enige om mål, målgrupper, budskap, valg av kanaler, samt språk, stil og tone. Vi vil også ta en gjennomgang for å avklare rollefordeling etc.

2. Vi setter oss inn i din verden

Vi skal gjøre vårt beste for å bli kjent med din bedrift og den bransjen dere opererer i. Men, alle bransjer er forskjellige med sin fagterminologi og uskrevne regler. Det er derfor til stor hjelp om du kan gi oss nyttige råd om din verden med noen tips om dos and don’ts.

3. Dere gir oss tilgang til kanalene vi skal bruke

Når vi har satt oss inn i din verden trenger vi at du gir oss tilgang til de kanalene vi skal hjelpe deg med, slik at vi kan komme i gang med arbeidet så fort som mulig. Dersom dere ikke allerede har opprettet en konto på kanalen(e) dere ønsker å være tilstede på, kan vi enten bistå med hjelp til dette eller ta fullt ansvar for å gjøre dette.

4. Vi får tilgang til bildebank, logo og visuell profil

Vi trenger tilgang til visuell profil, samt eventuelle bilder og video som vi skal bruke til å poste innhold på sosiale medier. Dersom dere ikke har dette tilgjengelig kan vi avtale nærmere om hvordan vi kan hjelpe dere med produksjon av nytt innhold.

5. Du må godkjenne innholdsplan

Vi setter opp en innholdsplan som du må godkjenne periodevis. Da kan du luke ut eventuelle feil og mangler før innleggene blir publisert. Kanskje har vi brukt feil bilde eller skrevet et navn feil? Ved å godkjenne innholdsplanen vil du spare både deg og oss for unødvendig stress og tid. 

Sammen blir vi enige om vi skal oppdatere publiseringsplan ukentlig, annenhver uke eller månedlig. Korrektur tar tid, og derfor produserer vi innhold for minimum en uke av gangen for å spare deg for tid!

Ready, set, go

Så, med denne enkle planen er vi klare for å bistå dere på en effektiv måte, slik at dere kan bruke tid på det dere er gode på!

Nå er det bare for deg å velge deg ut en månedlig some-pakke, og oversikten over pakkene vi tilbyr finner du her. Dersom ingen av pakkene dekker akkurat ditt behov kan vi selvfølgelig skreddersy noe for deg.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med en av våre dyktige konsulenter her.

Les også: Slik lager du en perfekt LinkedIn bedriftsside

Del på Facebook
del på Linkdin
Del på twitter

Flere artikler fra Myldring

Bærekraft
Marie Storli

Det sirkulære veikartet: Slik kommer du i gang med satsingen på sirkulær økonomi

Norsk økonomi er bare 2,4 prosent sirkulær. Samtidig har norske myndigheter som ambisjon at vi skal bli et foregangsland innen sirkulær økonomi. I dette blogginnlegget introduserer vi “det sirkulære veikartet for finansnæringen”.

Les mer »