fbpx

Derfor lanserer vi Myldring Speakers

Du har kanskje opplevd at du har ansvar for å booke en foredragsholder til en konferanse eller et arrangement, men føler det ikke finnes nok informasjon om vedkommende som innleder? Derfor lanserer vi Myldring Speakers.

De siste årene har vi i Myldring hjulpet flere kunder med å arrangere konferanser, både større og mindre. Vi har derfor bistått med eller hatt ansvar for å booke flere foredragsholdere selv, og fått god innsikt i hva som utgjør en god eller dårlig “bookingprosess”. Målet med Myldring Speakers er å sørge for at prosessen for deg som booker skal bli så enkel som mulig. Under finner du en oversikt over hva du som booker kan forvente deg dersom du bestemmer deg for å booke en foredragsholder gjennom Myldring.

Video av alle foredragsholdere så du vet hva du kjøper

Booker du en foredragsholder fra Storbritannia eller USA finner du garantert masse informasjon om vedkommende på nett med video. Vi nordmenn har ikke den samme gode kulturen for merkevarebygging av oss selv. Du som arrangør vil samtidig gjerne se personen snakke før du booker. Derfor har vi laget et 5-8 minutters miniforedrag av alle våre foredragsholdere, slik at du kan se på personen før du booker uten å bruke for mye tid.

Vi leverer informasjonen du trenger for å gjøre markedsføring av ditt arrangement så knirkefritt som mulig

Dersom du har sittet med bookinger har du helt sikkert irritert deg grønn over at det er vanskelig å få foredragsholder til å sende over informasjonen du trenger for å markedsføre personen og selge billetter til arrangementet. Det er også vanskelig å få tak i videoer til promotering. Dette løser vi ved å gjøre følgende:

  • Kort tid etter booking vil du motta en delt mappe med flere høyoppløselig bilder av foredragsholder som du fritt kan bruke på nett og/eller i sosiale medier. Du vil også finne en bio om foredragsholder i kort og lengre versjon, kort informasjon om foredraget som skal holdes, samt tittel på foredraget.
  • Når det nærmer seg fristen du som “booker” har satt, vil du få tilsendt powerpoint eller keynote som skal brukes til foredraget i 16:9 format, samt PDF-versjon som kan distribueres i etterkant. Dersom det er ønskelig, kan vi også laste opp en video fra foredragsholder som dere kan bruke i sosiale medier.
  • Send oss lenke til arrangementet, og foredragsholder vil selvfølgelig dele at de kommer og snakker hos dere!

Etter arrangementet dukker det også opp spørsmål

Hvordan var det med å dele presentasjon og har du lov til å legge ut foredraget på Youtube for eksempel? Vi gjør det enkelt. Alle foredragsholdere hos Myldring Speakers er inneforstått med at oppdragsgiver har full rett til å dele video av foredraget og slides i etterkant til den store omverden.

Ta en titt på våre foredragsholdere her.

Les også: Slik booker du en foredragsholder effektivt

Del på Facebook
del på Linkdin
Del på twitter

Flere artikler fra Myldring

Bærekraft
Marie Storli

Det sirkulære veikartet: Slik kommer du i gang med satsingen på sirkulær økonomi

Norsk økonomi er bare 2,4 prosent sirkulær. Samtidig har norske myndigheter som ambisjon at vi skal bli et foregangsland innen sirkulær økonomi. I dette blogginnlegget introduserer vi “det sirkulære veikartet for finansnæringen”.

Les mer »