fbpx

Dette mener vi med bærekraft

Hva mener vi når vi sier at vi er opptatt av bærekraft? For Myldring handler bærekraft om å skape en verden der alle mennesker kan leve gode liv, innenfor planetens tålegrenser.

Som verdenssamfunn står vi overfor store utfordringer. FNs 17 bærekraftsmål gir oss klare målsetninger som vi jobber for.

Som et ansatteid selskap med hovedvekt av kvinnelige eiere og ansatte er vi særlig opptatt av FN sitt bærekraftsmål nummer 5, som handler om likestilling mellom kjønnene. Vi brenner for at kvinner må eie og drive selskaper!

I Myldring ser vi utfordringer som muligheter. Vi er opptatt av å finne de gode løsningene som gagner både jordkloden og oss som bor her. Vil vil gjerne hjelpe din bedrift finne sitt bærekraftsmål, og løsninger som gjør at dere oppfyller de nye bærekraftstandardene.

Bærekraftstjenester vi tilbyr

Vi i Myldring ønsker å gi et lite bidrag til en bedre verden, som respekterer planetens tålegrenser samtidig som alle verdens mennesker har mulighet til å leve gode liv. Med fagkompetanse innen bærekraft, forretningsutvikling, samfunnsøkonomisk analyse, sirkulære forretningsmodeller og bærekraftskommunikasjon, kan vi tilby en rekke bærekraftstjenester:

  • Fagkompetanse
  • Kommunikasjon
  • Kurs og workshop
  • Foredrag

Prosjekter hvor vi har jobbet med bærekraft

Siden Myldring så dagens lys for et par år siden, har vi vært så heldige å få hjelpe flere kunder med deres bærekraftsarbeid.

Vi har blant annet hjulpet følgende kunder:

  • Spama
  • Rørosmeieriet
  • Natural State
  • Eikund

Trenger dere hjelp?

Trenger dere hjelp til å finne din bedrifts bærekraftsmål, løsninger som gjør at dere oppfyller de nye bærekraftsstandardene, eller tips til hvordan dere kan kommunisere troverdig om deres bærekraftsarbeid? Da må du gjerne ta kontakt med oss her.

Les mer: Disse bærekraftstjenestene tilbyr vi

Del på Facebook
del på Linkdin
Del på twitter

Flere artikler fra Myldring

Bærekraft
Marie Storli

Det sirkulære veikartet: Slik kommer du i gang med satsingen på sirkulær økonomi

Norsk økonomi er bare 2,4 prosent sirkulær. Samtidig har norske myndigheter som ambisjon at vi skal bli et foregangsland innen sirkulær økonomi. I dette blogginnlegget introduserer vi “det sirkulære veikartet for finansnæringen”.

Les mer »