fbpx

Kategori: Bærekraft

Det sirkulære veikartet: Slik kommer du i gang med satsingen på sirkulær økonomi

Norsk økonomi er bare 2,4 prosent sirkulær. Samtidig har norske myndigheter som ambisjon at vi skal bli et foregangsland innen sirkulær økonomi. I dette blogginnlegget introduserer vi “det sirkulære veikartet for finansnæringen”.

Read More »

Derfor kommer ikke små og mellomstore bedrifter i gang med bærekraftarbeidet

Skal vi lykkes med det grønne skiftet, er vi avhengige av å ha små og mellomstore bedrifter med på laget. I dette blogginnlegget oppsummerer vi de vanligste årsakene til at SMB-er ikke kommer i gang med bærekraftarbeidet.

Read More »

Slik bruker du FNs bærekraftsmål til å komme i gang med bærekraftarbeidet

Vi er godt i gang med et nytt år. Kanskje er dette året hvor dere ønsker å gi bærekraftarbeidet deres et løft? I dette blogginnlegget viser vi deg hvordan du og resten av teamet kan ta i bruk FNs bærekraftsmål for å komme i gang med bedriftens bærekraftarbeid.

Read More »

Myldring Speakers på TEDxBergen

Marie Storli, medeier i Myldring og en av våre foredragsholdere i Myldring Speakers, gjestet nylig TEDxBergen på Norges Handelshøyskole. Hun hadde gleden av å snakke om hvorfor sirkulær økonomi har en sentral rolle i omstillingen til en bærekraftig økonomi. Videopptakene blir etter hvert delt, men ettersom det alltid er et visst «delay» velger vi å dele teksten til Marie sitt innlegg her.

Read More »
TOP