fbpx

Velkommen til Myldring

Vi er Myldring – et ansatteid konsulentfirma i Oslo som består av tre dedikerte og dyktige rådgivere med fagkompetanse innen , forretningsutvikling, arrangement og bærekraft. 

 

Høsten 2022 startet vi Gjete, kommunikasjonsbyrået som kan mat og landbruk.


Kundene våre betyr alt for oss. Vår største kundegruppe er små- og mellomstore bedrifter. Å klare å sette seg godt inn i hva kundene opplever som sine hovedutfordringer, er helt avgjørende for å gjøre en god jobb som konsulent. Et stort spenn i bakgrunn og kompetanse gjør oss i stand til å levere knallgode prosjekter. Våre strategiske og kreative innfallsvinkler hjelper kundene våre å nå sine mål. Når kunden lykkes, lykkes vi.

Hvorfor driver vi Myldring? Fordi vi er veldig opptatt av bærekraftsmål nummer 5, som handler om likestilling. Vi mener at en viktig vei til et grønnere samfunn, er at det er et mangfold i de som er med å eie næringslivet. I dag er det alt for få kvinner som eier sine egne arbeidsplasser. Det ønsker vi å gjøre noe med.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg? Fyr en mail til en av oss – så får du svar innen kort tid. Sjekk også ut tjenestene vi leverer – her!

Ta kontakt med oss

Sara Skjoldnes

Konsulent og prosjektleder

Siv Hatlen Heimdal

Kommunikasjonskonsulent og prosjektleder

TOP