fbpx
Myldring sender ut nyhetsbrevet Kule kvinns, et bransjeuavhengig nyhetsbrev som setter fart på kvinners muligheter i arbeidslivet.  Hvorfor gjør vi det? Jo, nå skal du høre.
Hver gang vi ser denne rekka med foredragsholdere på konferanse blir vi ganske irritert:
Eventuelt denne rekka med foredragsholdere, som er litt bedre!
Det er også veldig mange styrer, ledergrupper, investornettverk, og andre bedriftsrelaterte sammenhenger, som ser ut som eksemplene over.En vanlig reaksjon kvinner har når de blir irritert over en slik situasjon, for eksempel få kvinnelige foredragsholdere på en konferanse, er å rante om det i en facebookgruppe, eller skrive en kommentar på Linkedin til arrangør for å få svaret: "Vi skulle gjerne hatt flere damer på dette, men vi klarte ikke å få med flere".

La oss se litt 

 
Vi ler og tenker at vi i Myldring er i aldersgruppen 80-90 (!!) år når vi har full økonomisk likestilling. Og Vest-Europa er til og med lengst fremme….

 

Nei, det er faktisk ingen spøk. Dette tidsaspektet er helt tragisk, og vi orker ikke vente til vi blir 90!!

💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡

Derfor fikk vi en idé 💡 Siden vi til stadighet snakker høylytt om mangelen på kvinner i ulike sammenhenger i næringslivet, kommer vi ofte i kontakt med folk som trenger flere kvinner! De har gjerne prøvd å skaffe noen, men sliter med å nå ut til deg og meg. Vi klarer ikke alltid å knipse med fingrene og sette de i kontakt med rette folk, fordi nettverket vårt åpenbart er begrenset (til damer,+- 30, nordisk, økonomibakgrunn). Vi vil ha større mangfold i nettverket vårt!  Derfor ønsker vi å etablere en svær kvinneflokk her på kule kvinns. Ser vi en konferanse med få damer, eller situasjoner hvor det  åpenbart er behov for flere kvinner, så skal vi istedenfor å rante si: du, kanskje vi kan hjelpe deg, vi har akkurat den du trenger i følgerlista vår på kule kvinns. 

Kule Kvinns skal pushe deg til å:

✔️ Starte det selskapet du har tenkt på å starte de siste årene

✔️ Skaffe deg et styreverv

✔️ Kanskje bli investor?

✔️ Go get that lederjobb 

✔️ Ytre og mene mer! 

✔️ Søke den techjobben du kun hadde 6/10 kvalifikasjoner for å få!

✔️ Ta insj til å sette i gang et innovasjonsprosjekt på jobben!

Hvis flere kvinner gjør dette får vi raskere økonomisk likestilling!

Hvorfor navnet 'Kule Kvinns'?

Vi synes alle kvinner er kule, så dette er bare en felles betegnelse som fenger litt bedre enn ‘kvinner’, også var domenet kulekvinns.no ledig!  😎 (FYI – å finne et ledig domene er som å lete etter nåla i høystakken!) Vi synes forresten at de fleste menn også er ganske kule!

Dersom du ikke har meldt deg på nyhetsbrevet enda, kan du melde deg på her:
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å lese gjennom vår introduskjon til Nyhetsbrevet for Kule Kvinns. Vi håper at du ønsker å være med videre på denne reisen, og at du har lyst til å spre ordet om dette nyhetsbrevet slik at vi raskere kan samle vår mektige kvinneflokk!

Har du tips til innhold? Send oss gjerne en mail til post@myldring.no 🙂

TOP