fbpx

Vi tilbyr kurs og workshops innen smultringøkonomi

Utfordringene vi som samfunn står overfor i dag krever at vi tenker nytt om økonomi og bærekraft. Kate Raworths Doughnut Economics gir oss et kompass, og 7 prinsipper for å tenke som en økonom i det 21. århundre!

Gjennom kurs og workshops tilbyr Myldring en grundig innføring i denne nye og viktige økonomiske modellen, og viser deg hvordan du kan ta den til bruk i praksis!

Hva er smultringøkonomi?

Smultringøkonomi er et kompass, og en ny måte å tenke om økonomi og bærekraft. Amsterdam har allerede tatt rammeverket i bruk for å bygge en økonomi som fungerer innenfor planetens tålegrenser, samtidig som vi skaper et grunnlag for at alle mennesker kan leve gode liv i dag!

Verden står overfor enorme utfordringer. Vi har et klima i endring og raskt tap av naturmangfold. Planeten vår har tålegrenser, som vi må respektere for at kommende generasjoner også skal ha et trygt hjem.

Hva kan vel være bedre  for å svelge denne deprimerende virkeligheten enn litt søtbakst?

Kursansvarlig - Marie Storli

Marie er utdannet samfunnsøkonom ved Universitetet i Oslo med spesialisering innen bærekraft og miljøøkonomi. Marie er også leder i Rethinking Economics Norge, som jobber for å nye ideer og perspektiver i økonomifaget!

Marie er en hyppig brukt skribent på temaer om bærekraft og økonomi, og hjelper deg gjerne med det!

I det siste har hun blant annet skrevet om smultringøkonomi for Morgenbladet, om Grønn ny deal for Dagens Næringsliv, og om MMT for Samfunnsviteren.

Marie er også en ivrig foredragsholder, som gjerne holder kurs og workshop om temaer knyttet til økonomi og bærekraft!

Priser

Kurs (30 min): 6000 kr
Digitalt kurs (30 min): 4500 kr

Workshop (1 time): 9000 kr
Digital workshop (1 time): 6500

Alle priser eks. mva

Interessert? Ta kontakt med Mariemarie@myldring.no 

Tlf: 97734543

TOP