fbpx

Marie Storli

Bærekraftkonsulent

Marie er en engasjert og dyktig samfunnsøkonom med gode formidlingsevner – som brenner for bærekraft. Hun har lenge vært opptatt av forstå hvorfor vi mennesker er i ferd med å ødelegge planeten vår, og hvordan vi skal få til å snu skuta.

Marie er utdannet samfunnsøkonom med mastergrad fra Universitetet i Oslo. Hun har spesialisert seg innen miljøøkonomi, og skrev masteroppgaven sin om hvordan klimamodeller innen mainstream økonomi kan lære av økologisk økonomi.

For å få mer ut av økonomistudiene engasjerte Marie seg i Rethinking Economics, og arrangerte forelesninger på temaer som ellers ikke ble tatt opp i utdanningen og for å få et bredere perspektiv på økonomi. I dag er hun leder i Rethinking Economics Norge, som jobber for å fremme nye ideer og perspektiver i økonomifaget! 

 

Marie er glad i å dele kunnskapen sin, og har de siste årene bidratt på mange møter og konferanser. Hun er en dyktig skribent – som gjerne bidrar med tekster og artikler om økonomiske spørsmål til rapporter, nettside, og så videre. Marie er dessuten en engasjerende foredragsholder – både fysisk og digitalt!

Prosjekter

Tekst:

Marie har skrevet tekster for kampanjen Eikund Green.

 

Kompetanseheving:

Marie har skrevet nettkurs i bærekraftig bank og finans for  SPAMA.

 

Foredrag:

Marie holdt nylig foredrag på Litteraturhuset i Trondheim, om bærekraft og økonomi. 

Skrevet av Marie

Det sirkulære veikartet: Slik kommer du i gang med satsingen på sirkulær økonomi

Norsk økonomi er bare 2,4 prosent sirkulær. Samtidig har norske myndigheter som ambisjon at vi skal bli et foregangsland innen sirkulær økonomi. I dette blogginnlegget introduserer vi “det sirkulære veikartet for finansnæringen”.

LES MER »

Myldring Speakers på TEDxBergen

Marie Storli, medeier i Myldring og en av våre foredragsholdere i Myldring Speakers, gjestet nylig TEDxBergen på Norges Handelshøyskole. Hun hadde gleden av å snakke om hvorfor sirkulær økonomi har en sentral rolle i omstillingen til en bærekraftig økonomi. Videopptakene blir etter hvert delt, men ettersom det alltid er et visst «delay» velger vi å dele teksten til Marie sitt innlegg her.

LES MER »
TOP