fbpx

E-post: marie@myldring.no

Tlf: 977 34 543

Marie Storli

Bærekraftkonsulent

Marie er en engasjert og dyktig samfunnsøkonom med gode formidlingsevner – som brenner for bærekraft. Hun har lenge vært opptatt av forstå hvorfor vi mennesker er i ferd med å ødelegge planeten vår, og hvordan vi skal få til å snu skuta.

Marie er utdannet samfunnsøkonom med mastergrad fra Universitetet i Oslo. Hun har spesialisert seg innen miljøøkonomi, og skrev masteroppgaven sin om hvordan klimamodeller innen mainstream økonomi kan lære av økologisk økonomi.

For å få mer ut av økonomistudiene engasjerte Marie seg i Rethinking Economics, og arrangerte forelesninger på temaer som ellers ikke ble tatt opp i utdanningen og for å få et bredere perspektiv på økonomi. I dag er hun leder i Rethinking Economics Norge, som jobber for å fremme nye ideer og perspektiver i økonomifaget! 

 

Marie er glad i å dele kunnskapen sin, og har de siste årene bidratt på mange møter og konferanser. Hun er en dyktig skribent – som gjerne bidrar med tekster og artikler om økonomiske spørsmål til rapporter, nettside, og så videre. Marie er dessuten en engasjerende foredragsholder – både fysisk og digitalt!

Prosjekter

Tekst:

Marie har skrevet tekster for kampanjen Eikund Green.

 

Kompetanseheving:

Marie har skrevet nettkurs i bærekraftig bank og finans for  SPAMA.

 

Foredrag:

Marie holdt nylig foredrag på Litteraturhuset i Trondheim, om bærekraft og økonomi. 

Skrevet av Marie

TOP
%d bloggere liker dette: