fbpx

Kristoffer Lundin

ESKPERTISE: kjønns- og seksualitetsmangfold

Kristoffer Lundin er tidligere modell og realitydeltaker. Som del av LGBTQ+ samfunnet og bryter av normer for kjønnsuttrykk og seksualitet, har han erfaring med hvordan samfunnet, media og det offentlige rom reagerer på – og interagerer med mangfold og kjønnsidentitet. Han brenner for å fremme økt kompetanse om kjønns- og seksualitetsmangfold.

Pris:
Digitalt foredrag – 7500,- 
Foredrag Oslo/omegn – 14 700,-
Foredrag utenbys – 19 000,- 

Foredrag

Mangfoldig arbeidsplass: forsikring for bedrifter som ikke vil drite seg ut

Det er viktigere enn noen gang med en mangfoldig arbeidsplass for å henge med i samtida. Utover å være et minstekrav for å kunne tilby gode varer og tjenester til dagens samfunn, vil et mangfoldig team fungere som et vern mot å gjøre store feil i forhold til uheldige lanseringer og markedsføringskampanjer. Det er i dag også et stort engasjement for å øke mangfoldet internt i norske virksomheter og avdelinger. Kristoffer guider deg gjennom hvorfor mangfold i arbeidslivet er både viktig og riktig.

Mann i kjole eller noe helt annet: kjønns- og seksualitetsmangfold i 2021

Gammeldagse kjønnsuttrykk og definisjoner rundt kjønn og seksualitet står for fall – la oss snakke om det og oppdatere oss på hvor veien videre går. Hva betyr det egentlig å ikke identifisere seg som hverken mann eller kvinne? Hvorfor velger enkelte menn å gå i kvinneklær og visa versa? Hva er egentlig en mann? Dette er forholdsvis enkle spørsmål med ikke fullt så enkle svar. Kristoffer guider deg gjennom det du trenger å vite om kjønns- og seksualitetsmangfold i 2021.

TOP
%d bloggere liker dette: