fbpx

Sara Skjoldnes

Konsulent og prosjektleder

Sara er en motivert, nysgjerrig og kreativ person som elsker å bli kastet ut i nye utfordringer. Det at Myldring jobber med et bredt spekter av kunder fra mange forskjellige næringer, er noe av det Sara liker aller best med å jobbe i Myldring.

Hun er utdannet økonom ved Norges Handelshøyskole med fordypning i matematikk, en utdannelse hun tok mens hun bodde og jobbet i London som kommersiell modell. Årene med utdannelse ga henne en variert og spennende hverdag, hvor løsing av  matteoppgaver i pauser mellom foto-takes i studio med merker som Wella, L’Oréal, Ford og Amazon, var normalen. Dette har utvilsomt gjort henne både effektiv og en reser på multitasking. Etter 10 år i modellyrket har hun fått reist verden over, og møtt mange inspirerende mennesker til alt fra frilansere, ansatte i toppledelsen til noen av verdens største bedrifter. 

Sara har lang erfaring med markedsføring og merkevarebygging av personer og konsepter. Kjernekompetansen er på sosiale medier og webdesign etter å ha drevet bloggen the4ofus.co.uk i fire år, som vant prisen ‘Blog of the Year’ under UK Blog Awards 2018.

Sara sitt positive og engasjerte vesen er en viktig drivkraft i ethvert prosjekt, og hun jobber alltid godt sammen med kunder og andre samarbeidspartnere. Sara har gode ferdigheter innen nettsideutvikling gjennom verktøyene WordPress og Squarespace, og hun jobber kreativt med design og illustrasjoner i Photoshop og Adobe Illustrator.

Prosjekter

Kystskogbruket: 

Siden 2020 har Sara vært ansvarlig for produksjon og deling av innhold for både Kystskogbruket sin Instagram- og Facebook-konto. Hun har også bistått med vedlikehold av Kystskogbruket sin nettside, samt noe designarbeid på prosjekter. Høsten 2020 bistod Myldring Kystskogbruket med produksjon av webinaret «Verdien av tre» – en livesending som ble sendt fra et studio i Molde.


Eikund:

Store deler av 2021 var Sara ansvarlig for produksjon og deling av innhold på Eikund sine kanaler på sosiale medier. I samarbeid med kunden var Sara med å utvikle en kommunikasjonsstrategi for sosiale medier, som la grunnlaget for innholdet som ble produsert.  


HUMAN International Documentary Film Festival 2021

Sara var ansvarlig for festivalens sosiale medier kanaler i månedene opp mot festivalstart, samt under festivaluken i mars 2021.

TOP