fbpx

E-post: siv@myldring.no

Siv Hatlen Heimdal

Seniorrådgiver

Siv er en hardarbeidende og engasjert kommunikasjonsrådgiver med over 12 års arbeidserfaring fra medier og kommunikasjonsarbeid. Ved siden av jobb fullførte Siv en mastergrad i medievitenskap ved Universitetet i Oslo våren 2013.

Siv startet sin arbeidskarriere i film og tv-bransjen hvor hun produserte reklamefilmer, dokumentarer og reiselivs-tv. Senere har hun jobbet i diverse TV-kanaler, før hun i Norsk Landbrukssamvirke bygget opp landbruk.no til å bli et norges mest besøkte nettsteder innen landbrukssektoren. Siv har også vært prosjektleder for Mat og Landbruk-konferansen i tre år. 

I løpet av studietiden startet Siv opp Oslo Student-TV sammen med noen medstudenter. I tillegg til Myldring, driver hun også tenketanken Rethink Food sammen med Ola Hedstein.

Siv har mye erfaring, stor arbeidskapasitet og et strategisk blikk. Hun elsker å hjelpe bedrifter strukturere kommunikasjonsarbeidet sitt slik at de kan få mest mulig ut av de ressursene hun har. Sivs andre “passion” i livet er å skrive gode, informative tekster. Gjennom koronapandemien har Siv blitt en ekspert i å gjennomføre digitale workshops. Hun har gjennomført prosesslederkurs i regi av Lent, og har god erfaring med å lede kompliserte prosesser til mål.

Prosjekter

Arrangement: 

Siv har jobbet sammen med Rørosmeieriet om å lage en kombinert fysisk og digital konferanse om hva matproduksjon “i takt med naturen” egentlig betyr. 

Tekstproduksjon: 

Siv har bistått Gartnerhallen med å fylle deres nye nettsider med tekster. 

Kampanje:
Siv er en av initiativtakerne for en FN-kampanje mot rettferdig og bærekraftig bruk av antibiotika for å forhindre antibiotikaresistens og overforbruk.

Skrevet av Siv

TOP