fbpx

Synnøve Hokholt Sagafos

Daglig leder

Synnøve er prakteksemplaret på det man kaller et “ja menneske”, og en mer engasjert og løsningsorientert person skal man lete lenge etter. Kombinasjonen høy kunnskap innen økonomi og administrasjon, samt et skarpt øye også når det gjelder de små detaljene, gjør hun til en flott prosjektleder, samarbeids- og sparringspartner, og mye mer. 

Hun er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole med fordypning i prisstrategi, økonomisk styring og strategi, og har siden endt utdanning drevet selskapet Myldring AS hvor hun er daglig leder.

 

Synnøve har lang erfaring med konseptutvikling som realiseres i form av møteplasser digitalt og i den virkelige verden. Hennes største styrke er nettverk og folk, og hun får mye energi av å møte nye mennesker og tilrettelegge for tverrfaglige samarbeid. Mottoet er at vi kan alltid lære noe av hverandre, og nøkkelen til dette er å stadig utvide og utfordre sitt eget nettverk.

De siste årene har hun bygd sterk prosjektlederkompetanse gjennomgående i prosjektene hun har vært med på, og det å drive eget selskap gir en ekstra ansvarsfølelse for leveranser fra A til Å når det gjelder både å levere på kvalitet og til forventet pris. Av fagkompetanse har hun særdeles god innsikt i økonomien i kulturbransjen, foretaksmodellen samvirke, innovasjon i landbruket, bærekraftige forretningsmodeller, økonomiske teorier og alt relatert til drift av små selskaper. Hennes viktigste kampsak er at flere kvinner skal drive og eie eget selskap for et mer likestilt næringsliv.

Prosjekter

Arrangement: 
Synnøve har jobbet sammen med Rørosmeieriet om å lage en kombinert fysisk og digital konferanse om hva matproduksjon “i takt med naturen” egentlig betyr. 

Hun har også jobbet på Y-Oslo konferansen som arrangeres av Netlife Design. Der jobber Synnøve primært med foredragsholdere og fagprogram.

Styreverv:
Synnøve har vært styremedlem i Horde siden 2019. Hun har også vært styremedlem i Rethinking Economics siden 2019, og nestleder i RE i perioden 2020-2021.

Skrevet av Synnøve

Er det sånn at kvinner ikke er interessert i styreverv?

Hvordan skal flere kvinner få styreverv, om det ikke finnes en anledning til å rekke opp hånda? Vi må slutte å evaluere om kvinner har lyst til å bli styremedlemmer basert på om de sier nei, og heller evaluere hva det er vi selv kommuniserer når vi håper på et ja. 

Les mer

Slik booker du en foredragsholder effektivt

Å booke foredragsholdere kan være en tidkrevende affære, og føre til mange runder med foredragsholder før du har bookingen i boks. Med vår sjekkliste kan du spare tid og få raskere avklaringer neste gang du skal booke en foredragsholder til et arrangement eller en konferanse.

Les mer
TOP