fbpx

Tjenester - sosiale medier

Tjenester - sosiale medier

Vi hjelper små og mellomstore bedrifter med å bli sett og hørt på sosiale medier. Vi kan ta ansvaret for hele prosessen, fra planlegging, produksjon, publisering og analysering av innhold til kanalene dine, eller vi kan bistå i deler av prosessen. Vi tilpasser oss deg og ditt behov. 

Oppstartspakke: 9000,- eks. mva

For å få størst utbytte av din tilstedeværelse på sosiale medier, er man avhengig av å jobbe strategisk. Derfor krever alle de månedlige pakkene en innledende workshop hvor Myldring kartlegger kundens nåværende situasjon og mål. Vi gir kunden en innføring i publiseringsverktøyet vi bruker, og sammen med kunden får vi tilgang til eksisterende kontoer og/eller setter opp nye kontoer, blir enige om oppsett for deling av filer etc. 

Månedlige pakker

Pakke nr. 1: 11900,- eks. mva per måned 

Denne pakken innebærer produksjon og publisering av 2 poster i uken på ønsket kanaler. Dette er for deg som ønsker en tilstedeværelse på sosiale medier og en konto som blir oppdatert jevnlig, men som ikke har tid eller lyst til å sette deg inn i sosiale medier.

Pakke nr. 2: 14900,- eks. mva per måned

Denne pakken innebærer produksjon og publisering av 4 poster i uken på ønsket kanaler. Alle postene vil være tilpasset den spesifikke kanalen. 

Pakke nr. 3: 17900,- eks. mva per måned

Denne pakken innebærer produksjon og publisering av 6 poster i uken på ønskede kanaler. Hver gang du poster et innlegg minner du følgerne dine på at du finnes. Flere oppdateringer i uken øker med andre ord sannsynligheten for at de tenker på deg oftere. Dette er for deg som virkelig ser verdien i sosiale medier, og som ønsker en stor tilstedeværelse der. Ønsker du flere oppdateringer, skreddersyr vi en pakke som passer ditt behov.

Andre tjenester:

Rådgivning:

Dette er for deg som har mer behov for veiledning, enn hjelp til å utføre jobben. Vi går grundig gjennom dine digitale kanaler, slik at vi kan kartlegge mål, muligheter og utfordringer. Basert på dette utarbeider vi (sammen) en strategi for dine sosiale medier. Vi hjelper også med å strukturere og planlegge din fremtidige aktivitet på sosiale medier slik at du kan jobbe mest mulig effektivt. 

 

Overvåking i sosiale medier:

Vi svarer på henvendelser i deres kanaler, engasjerer oss med kontoer innenfor bedriftens målgruppe, og får på denne måten kontoen til å vokse organisk. 

 

Analyser og rapportering:
Trenger du vår hjelp til å analysere din tilstedeværelse på sosiale medier? Måling er et effektivt og viktig virkemiddel for å kunne effektivisere og utvikle innholdsproduksjon over tid. En analyse innebærer blant annet å kartlegge følgende: 

  • Hvilke muligheter har dere?
  • Hva er utfordringene deres?
  • Hvordan kan dere bedre deres tilstedeværelse i sosiale medier?
  • Når på døgnet bør dere publisere innhold for å nå målgruppen deres?
  • Hvem er målgruppen deres, og hvordan responderer de på innholdet deres?
  • Hvilken type innhold skaper aller best engasjement?
  • Hvilke poster har gjort det aller best over en periode? Hvilke poster har gjort det mindre bra?
  • Hvilke lenker som dere har delt, har gitt dere flest klikk – og fra hvilke nettsider? 

Kurs & Workshops: 

Er du klar for å gi deg og dine ansatte den kompetansen som trengs for å løfte deres sosiale medier til nye høyder? Å ha god og grunnleggende kunnskap om sosiale medier er i dag viktig for alle bedrifter. Vi holder både kurs og workshops der vi sammen løser dine utfordringer med sosiale medier, og hjelper deg med å komme skikkelig i gang.

 

Klar for å komme i gang? Book tid med en av våre rådgivere for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg!

TOP